Onze pijlers

Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Samen met de beroepsvereniging V&VN VS maken we ons sterk voor professionalisering van het beroep verpleegkundige specialist.

Doelstellingen VS Diabetes

 1. Zichtbaar

  De VS diabetes is zichtbaar voor patiënten en zorgprofessionals en heeft invloed binnen de diabeteszorg, zowel binnen de organisaties waar zij werkzaam is als op regionaal en landelijk niveau.

 2. Betrokken

  Voor betrokken zorgprofessionals is het duidelijk wat de VS toevoegt aan de diabeteszorg.

 3. Activiteiten

  Het netwerk initieert activiteiten op gebied van onderzoek, opleiding, (richtlijn)ontwikkeling en beleidsbeïnvloeding ter verbetering van de diabeteszorg.

 4. Kennis en expertise

  Het netwerk biedt een platform om kennis en expertise uit te wisselen en te ontwikkelen. Daarnaast worden knelpunten die de verbetering van de kwaliteit in de weg staan op de juiste plaats geadresseerd.

 5. Netwerkkaart

  De netwerkleden zijn op de hoogte van elkaars expertise en werkgebieden en kunnen optimaal gebruik maken van de interne netwerkkaart.

 6. Samenwerking

  Het netwerk zoekt actief naar samenwerking met relevante partijen op regionaal en landelijk niveau en heeft een belangrijke rol in samenwerkingsverbanden die bijdraagt aan het bereiken van de visie.